"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 55 56 »

22 січня – День Соборності України!
День Соборності - це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель
22 січня 1919 року в історії українського народу сталася важлива та знакова подія. На Софійській площі у Києві за присутності кількох тисяч людей було урочисто проголошено Акт Злуки УНР з ЗУНР. Ця глибоко символічна подія, об’єднання віками розділених частин України, зараз вшановується як державне свято- День Соборності.
З нагоди  його відзначення для  учнів 9 класів Яготинської ЗОШ І- ІІІ ступенів № 1 цього дня було проведено виховну годину «Об’єднаймося ж, брати мої» науковими працівниками Картинної галереї КЗКОР «Яготинський історичний музей» .Учні пригадали державні й національні символи України та провели патріотичний флешмоб «Ми любимо Україну».

... Читати далі »

Переглядів: 302 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 30.01.2020

З метою ознайомлення учнів з боротьбою нашого народу за соборність і незалежність України на протязі багатовікової історії, розкриття подвигу борців за свободу і єдність українських земель в різні історичні епохи,  виховання високих патріотичних почуттів, шанобливого ставлення до героїв, почуття патріотизму, утвердження в суспільстві політичної і громадської злагоди  в школі до Дня Соборності України були створені інформаційні групи учнів, які розповіли школярам про Акт Злуки УНР і ЗУНР. Учні 10 класу( вчитель Савенко С.В.) провели Круглий стіл «Соборність», на якому обговорили причини, події і наслідки об`єднання УНР і ЗУНР. У шкільній бібліотеці та на інформаційному стенді школи підготовлена виставка матеріалів до Дня Злуки. У шкільному музеї учні розглянули матеріали «Україна сьогодні» і наслідки об`єднання УНР та ЗУНР для сучасної України. Учні 9х класів відвідали Картинну галерею, де ознайомилися з матеріалами, присвяченими Дню Соборності України.

 

 

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 310 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 24.01.2020

                      Новий рік — це нові сподівання,
                    Нові плани, ідеї, шляхи.
                    Хай же будуть відверті зізнання,
                    Переміни на краще завжди!
                    З новим роком нехай завітає
                    Щастя, радість, любов у ва ... Читати далі »

Переглядів: 309 | Додав: Ludmila | Дата: 28.12.2019

   /2019-2020/trivoga/DSCN4198.jpg У зв’язку з випадками розпилення НХР в навчальних закладах та місцях масового скупчення людей 16 грудня 2019 року на базі Яготинської школи ЗОШ № 1 з залученням Екстренних служб (поліція, екстренна медична допомога), підрозділу ДСНС, а саме 28-ДПРЧ м. Яготин, Яготинської РДА та представників усіх закладів освіти Яготинського району було практично відпрацьовано дії відповідних служб по реагуванню на події, пов’язані з розпиленням подразнюючих хімічних речовин та проведено бесіди з дітьми та працівниками школи на тему: «Правила поведінки в разі розпилення небезпечно хімічних речовин».

 

... Читати далі »
Переглядів: 313 | Додав: Ludmila | Дата: 16.12.2019

   З метою формування правової освіти учнів, профілактики протиправних дій, скоєння правопорушень неповнолітніми у Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 щорічно в грудні проходить місячник правових знань. В рамках місячника була організована зустріч учнів 8 класу із працівником правоохоронних органів. Інспектор з ювенальної превенції Яготинського відділення поліції Ткачук А.В. провела бесіду «Відповідальність неповнолітніх за вчинення правопорушень».

     Протягом зустрічі діти мали змогу поставить запитання і отримати на них вичерпну відповідь.

< ... Читати далі »

Переглядів: 292 | Додав: Ludmila | Дата: 06.12.2019

    6 грудня Україна відзначає славну дату – День Збройних Сил України. Це свято мужності і героїзму, сили й надійності, непохитності й упевненості в завтрашньому дні. Свято тих, хто вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу – боронить рідну землю на сході України.

    До Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 напередодні свята завітав унікальний колектив, відомий не тільки в нашому місті, а і далеко за його межами – народний хор ветеранів війни, праці та військової служби «Солдатська пам'ять» (керівник - заслужений працівник культури України В.Кутєпов, концертмейстер – В.Сироватко).

... Читати далі »

Переглядів: 285 | Додав: Ludmila | Дата: 03.12.2019

       1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. 

        29 листопада учні 9- Б класу були учасниками виховного заходу «СНІД: подумай про майбутнє» в рамках Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» та до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Під час заходу школярі говорили про найбільші життєві цінності : здоров’я та життя. Відповідальне ставлення до їхнього збереження – найбільше, що може зробити людина для її ... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: Ludmila | Дата: 29.11.2019

Згадайте нас - бо ми колись жили.
Зроніть сльозу і хай не згасне свічка!
Ми в цій землі житами проросли,
Щоб голоду не знали люди вічно.

     Голодомор 1932–1933 років в Україні – не лише найбільша гуманітарна катастрофа в історії людства, а й незагоєна рана вітчизняної історії. З нагоди відзначення пам’ятної для українського народу дати, в школі було проведено виставку стіннівок та тематичні виховні години ... Читати далі »

Переглядів: 298 | Додав: Ludmila | Дата: 22.11.2019

   В Яготинській ЗОШ І- ІІІ ступенів № 1 для учнів 8-11 класів десятикласники під керівництвом вчителя історії Савенко С. В. провели виховний захід - усний журнал, присвячений шостій річниці Революції Гідності і Свободи, в якому висвітлили сторінки історії та подвиг героїв Небесної Сотні. В шкільній бібліотеці організовано виставку літератури «Революція Гідності: ми пам’ятаємо».

 

Переглядів: 261 | Додав: Ludmila | Дата: 21.11.2019

 

   20 листопада учні та вчителі фізичної культури  долучилися до обласної акції щодо популяризації фізичної культури та здорового способу життя серед школярів Київщини. В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 були проведені уроки фізичної культури з елементами «Cool Games» у 5-7 класах. Близько 115 учнів взяли участь у іграх: «Гулівер», «Дід Мазай і Зайці», «Конвеєр», «Класики».

... Читати далі »
Переглядів: 381 | Додав: Ludmila | Дата: 20.11.2019