"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 55 56 »

Посміхнись життю , ти йому подобаєшся!
Життя- це можливість. Скористайся нею.
Життя – це краса. Захоплюйся нею.
Життя –це мрія .Здійсни її.
Життя – це виклик. Прийми його.

За ініціативи учнівського самоврядування в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 з 9 по 13 вересня було оформлено виставку малюнків «Посміхнись життю , ти йому подобаєшся!» . Учні школи з радістю намалювали своє бачення про цінності людського життя на плакатах.Адже найвища цінність кожного з нас – це наше життя. І будь-яка проблема, навіть найсерйозніша, має свої шляхи вирішення.
    Живи щасливо! Живи натхненно! Живи з надією! Радій, втішайся, люби і сподівайся! Тобі є що дізнатись, є чим поділитись, є що сказати! Жити насправді цікаво, оскільки ти сам можеш обрати спосіб і щораз прагнути більшого в пізнанн ... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 17.09.2019

Знову свята радісні хвилини,
Безліч вересневих привітань .
Здраствуй, школо! Ненька Україна
Нас вітає всіх зі святом знань!

Промайнуло веселе літо і настала осінь- пора навчання. Діти йдуть до школи, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання. День знань – завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Цього року 2 вересня гостинно відкрились двері Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 для  508   учнів. Вперше до шкільної родини приєднались 53 першокласники, яким сьогоднішній став важливим та знаменним. А для учнів 11 класу цей навчальний рік – останній у шкільному житті, адже вони – майбутні випускники 2020 року.
Тож нехай новий навчальний 2019-2020 рік відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, надихне вчителів успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

 

... Читати далі »

Переглядів: 316 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 02.09.2019

Переглядів: 301 | Додав: Ludmila | Дата: 02.09.2019

До неба музика сягає, наче мрія,
І тане в квітах урочистий зал.
В очах у кожного і радість, і надія…
У школі випускний сьогодні бал.
Сьогодні ми зібрались для прощання.
Все в нас і смутком, й радістю дзвенить.
Це свято зрілості, і свято розставання,
І майбуття прекрасна світла мить.

    Ось і настав цей день – день прощання зі школою. Попереду незвідана дал ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: Ludmila | Дата: 27.06.2019

Ось прийшов веселий час!

Сто розваг чекає вас!

Бігай, грайся, розважайся,

Пізнавай все, розвивайся!

   Розпочалося довгоочікуване літо – пора відпоч ... Читати далі »

Переглядів: 386 | Додав: Ludmila | Дата: 14.06.2019

28 травня 2019 року  на базі  Яготинської  ЗОШ I-III ступенів  № 1  розпочав роботу пришкільний табір відпочинку «Сонячний» . Перший день табору було відкрито ранковою зарядкою та  лінійкою. Діти були розподілені по загонах,вивчили девізи та речівки,виготовили загонові газети. Після плідної роботи та відпочинку на подвір’ї, на них чекав святковий концерт,де діти були не тільки глядачами але й учасниками, вони мали змогу  співати пісні,грати  в ігри та вікторини. День пройшов весело та цікаво.

 

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 379 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 28.05.2019

24 травня у  Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 пролунав останній дзвоник. Для більшості учнів – це завершення навчального року, що означає початок довгоочікуваних канікул. Для випускників останній дзвоник – це день прощання зі школою друзями і вчителями, вихід у доросле життя. Для їх батьків- це час хвилювань і тривог про майбутнє своїх синів і дочок.
Традиційно свято розпочалося із винесення Державного Прапора та виконання Державного Гімну України. Потім з привітальним словом звернулася директор школи Бойко Л.М., яка подякувала за плідну та результативну роботу учнівському, педагогічному та батьківському колективам. Потім вручила грамоти призерам районних, обласних етапів олімпіад, міжнародних та всеукраїнських конкурсів.  На святі були присутні: заступник міського голови Федина О. І. та начальник відділу  з питань юридичного забезпечення та земельних відносин Кудрявський О.М. Заступник міського голови Федина О.І. зачитала вітальну листівку від керівництва міської ради та ... Читати далі »

Переглядів: 334 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 25.05.2019

16 травня ми відзначаємо українське свято – День Вишиванки. Українська вишивка -  це «молитва без слів», а сама вишиванка – це оберіг людини, таємнича мова якої передає безліч побажань для сімейного благополуччя та щастя людини, яка її одягає.
 16 травня в Яготинській ЗОШ І- ІІІ ступенів № 1 пройшла акція «Одягни вишиванку!».  Крім акції провели флешмоб «Україна - вишивана», хто прийшов до школи у вишиванках.  
 Адже вишиванка – це український національний символ, як герб, гімн та прапор.

 

 

 

 

 

    ... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 17.05.2019

15 травня 2019 року на базі Яготинського будинку дитячої та юнацької творчості відбувся конкурс «Лідер року -2019». Мета конкурсу виявити та підтримати лідерів учнівського самоврядування, які мають організаторські здібності.
Протягом семи місяців учасники  виконували різноманітні завдання, а саме: публікували пости на різні теми, шукали інформацію та аналізували її,  розробляли власні проекти. Напружений  графік конкурсної програми витримали не всі. До фіналу дійшли лише 3 учасників серед яких дві учениці Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Марчук Вікторія(8- А клас) та Власова Анастасія (8-Б клас). Наші конкурсантки – справжні лідери, завзяті та кмітливі, сповнені сил та енергії, мають багато мрій, задумів і планів на майбутнє. Вони довели всім, що здатні бути справжніми лідерами.

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 332 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 16.05.2019

Міняйте світ до кращого, 
дбайте про нього, 
бо ви в ньому живите…


Під таким девізом учасники команди розпочали свою у діяльність учасники команди «Ніхто крім нас» учні Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 у міському проекті «Живу, люблю і дихаю тобою, моє найкраще місто Яготин». Мета проекту перетворити сірі бетонні огорожі у районі вокзалу міста на «витвір мистецтва», а саме вдихнути нове життя в зовнішній вигляд вулиці та прикрасити її яскравими, цікавими малюнками. Крім того, проект об’єднує і сприяє розвитку творчої молоді. Ми зробили перший крок, щоб змінити околиці нашого міста. Отож, всіх бажаючих запрошуємо долучитися до проекту. Давайте власноруч змінювати простір рідного міста на краще! Все у наших руках! 

... Читати далі »

Переглядів: 340 | Додав: innakramar19021986 | Дата: 13.05.2019