"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 55 56 »
Що багатша думка,
То багатша мова…
 
           9 листопада наша країна святкує День української писемності та мови.
           Про багатство і красу, мелодійність нашої мови йшлося на літературній годині, присвяченій Дню української писемності та мови «Моя ти мово, калинова!», яку провели разом учні 8 класу (кл. керівник Пархацька Т.М.) та науковий співробітник музею «Флігель Т.Г.Шевченка» КЗ КОР «Яготинський історичний музей» Л.В.Загородня. В школі пройшли вікторини, конкурси та квести на знання рідної мови. Учні 1-4 класів підготували виставку плакатів до Дня рідної мови.
         8 листопада  учні 5-11 класів та вчителі нашої школи писали  ... Читати далі »
Переглядів: 305 | Додав: Ludmila | Дата: 09.11.2019

   7 листопада 2019 року в Яготинському районному будинку культури відбувся районний відбірковий етап профорієнтаційного загально- мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє». Команда «220V» Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 зайняла ІІІ місце. Представляли школу учні: Марчук Вікторія (капітан команди, учениця 9-А класу), Вареня Олег, Власова Анастасія, Полішко Анастасія, Трищук Альона, Новик Каріна (учні 9-Б класу), Шульга Євген (учень 10 класу), Тарасенко Владислав ... Читати далі »

Переглядів: 308 | Додав: Ludmila | Дата: 07.11.2019

  5 листопада учні 9 – Б Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів№ 1 побували на професіографічній екскурсії в Яготинському відділенні поліції ГУНП в Київській області, де діти мали можливість зсередини побачити роботу служби, до якої ми звертаємося в найскладніших життєвих ситуаціях. Начальник центру пробації Ярослава Яковенко розповіла підліткам про роботу служби та про професію поліцейського. Також діти побачили чергову частину, кімнати для затриманих, ізолятор тимчасового утримання. Дана екскурсія була цікавою та змістовною.

            

Переглядів: 240 | Додав: Ludmila | Дата: 05.11.2019

                                   «Книга повинна давати не стільки знання,
                               скільки відчуття безмежності знань,
                                   пробудити розум і уяву читача,
щоб він міг самостійно заповнювати
прогалину у знаннях про світ»
В. Ільченко


Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 пройшов під гаслом «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня». Яку ж ... Читати далі »

Переглядів: 270 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 25.10.2019

Учителю! Вклоняємося доземно
перед великим іменем твоїм!

У першу неділю жовтня ми відзначаємо світле і прекрасне свято –День працівників освіти, День вчителя в Україні, наших вірних наставників, сіячів доброго та вічного, порадників і друзів.
 Учнівська рада дякує вам за високий професіолізм, невтомний творчий пошук, самовідданість за добросовісне служіння обраній справі та життєву мудрість. Зі щирими словами привітань до своїх наставників звернулись члени театрального гуртка (керівник Костенко Л.С.). Одинадцятикласники та класний керівник Бондарєва Г. Я. підготували святковий концерт  та сердечні побажання своїм вчителям. Із святом Вас, освітяни!

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 298 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 05.10.2019


Доглядаючи за могилами воїнів, полеглих у роки Другої світової війни,, учні 7-Б класу з класним керівником Тимінько Л.М., підготували і провели лінійку-реквієм в День визволенням Яготина від німецько-фашистських  загарбників. Хвилиною мовчання учні 7-А, 7-Б класів вшанували пам'ять загиблих воїнів, поклали квіти до стели лейтенанта Посітка та могили невідомих солдатів.

 

 

 

 

   ... Читати далі »

Переглядів: 285 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 04.10.2019

В рамках олімпійського тижня учні Яготинської ЗОШ І- ІІІ ст. № 1 стали учасниками флешмобу «Спорт – це життя», спортивних ігор, веселих стартів . Під керівництвом вчителів фізкультури Богомаза В.М.  та Туменок Т. Д. були проведені спортивні змагання «Спорт і здоров’я». Учні 10 класу з класним керівником Савенко С. В. та батьками здійснили туристичний вело марафон «Села козацької слави».

 

 

 

 

     

... Читати далі »

Переглядів: 284 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 01.10.2019

26 вересня 2019 року пройшла районна історико- краєзнавча конференція учнівської молоді «Київщина козацька». Цей захід формує в учнівської молоді активну громадянську позицію на основі залучення її до справи збереження історичної та культурної спадщини українського козацтва.
Учасники конференції представили пошуково- дослідницькі роботи за такими напрямками: «Тема козацтва в українській народній творчості», «Козацькими шляхами Київщини», «Доба козаччини в історії Київщини», «Козацькому роду нема переводу» і інші.
    Яготинську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 представляв учень 8 класу Ткаченко Владислав з теми «Козацька спадщина на Яготинщині», який під керівництвом вчителя історії Савенко С.В. дослідив історію заснування сіл Яготинського району, що виникли в період козацтва і були названі на честь козаків-засновників.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 263 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 28.09.2019


25 вересня 2019 року в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбулися вибори президента шкільної держави «Веселкової». Серед кандидатів було троє учнів школи: Марчук Вікторія  9-А клас, Власова  Анастасія 9-Б клас, Трищук Альона 9-Б клас. У голосуванні взяли участь 132 учні. Після підрахунку голосів, згідно з протоколом виборчої комісії, за результатами голосування перемогу здобула  учениця 9- А класу Марчук Вікторія.
Вітаємо новообраного президента школи та бажаємо наполегливості та успіхів на цій почесній та відповідальній посаді.

 

Переглядів: 279 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 27.09.2019

В Україні триває тиждень протидії булінгу в школі. Протягом цього тижня в школі відбуваються заходи для інформування всіх учасників освітнього процесу про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу. Як протидіяти булінгу в учнівському колективі, як допомогти дитині упоратися з булінгом, як навчити дітей безпеці в Інтернеті – ці та інші питання хвилювали учасників зустрічі, учнів 9-х класів з інспектором з ювенальної провенції Яготинського відділення поліції Ткачук А.В. Зустріч була спрямована на зародження в кожній дитині небайдужості до глобальної проблеми булінгу. Проведені в школі заходи з профілактики булінгу в учнівському середовищі допомагають створити безпечний освітній простір, формувати позитивний мікроклімат, міжособистісну поведінку.

Переглядів: 267 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 21.09.2019