"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 55 56 »

Переглядів: 58 | Додав: annadancuk504 | Дата: 04.10.2023

          29 вересня учні, батьки та педагоги ліцею N1 сформували посилки для воїнів та передали волонтерам. Дякуємо Вам наші захисники за відвагу, безстрашність та патріотизм . Цього дня хочемо від щирого серця побажати Вам віри, миру, стійкості та мужності. ГЕРОЯМ СЛАВА!!!СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Переглядів: 63 | Додав: annadancuk504 | Дата: 04.10.2023

29 вересня в рамках акції "Замість квітів- донати ЗСУ" було придбано ліки для військових, які передали волонтерам Благодійний фонд "Разом до Перемоги !" 
Дякуємо Збройним Силам України за щоденну боротьбу! За кожен новий ранок! Наближає нашу перемогу разом 

Переглядів: 49 | Додав: annadancuk504 | Дата: 04.10.2023

     Кожного року 21 вересня відзначають Міжнародний день миру. Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього дня долучилася шкільна родина Яготинського ліцею N 1. Учні та вчителі приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру». Існує думка про те, що якщо багато людей чогось прагнуть, про щось постійно думають, мріють, то думки можуть матеріалізуватися. Тому цього дня, як ніколи, прагнемо миру і всі наші слова будуть про мир, мирне життя.

Переглядів: 78 | Додав: annadancuk504 | Дата: 29.09.2023

Священна пам’ять в спадок нам дана
Вона вогонь незгасний запалила
Там, де солдатська вирита могила,
Де громом прокотилася війна…
Не владний час війни зітерти слід.
І вдячна Пам’ять вічно буде жити,
Як кров бійця, живі палають квіти
На тлі печальних мармурових плит.

 


 

21 вересня учні Яготинського ліцею № 1 вшанували пам'ять героїв, які захищали Яготинську землю від фашистів у роки Другої світової війни та воїнів, що загинули в боях за незалежність України.

Переглядів: 58 | Додав: annadancuk504 | Дата: 21.09.2023

        21 вересня в Україні і в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. На жаль, 24 лютого 2022 року на територію України знову прийшла війна. Сьогодні українці мужньо виборюють право жити вільно у своєму домі, відстоюють незалежність та суверенітет нашої Держави, захищають мирне небо і щасливе майбутнє українських дітей. Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що - небудь дієве заради спокою на Землі, адже найбільше у світі щастя - це мир. Ми докладемо зусиль і віримо, що наші діти зростатимуть у мирній суверенній, незалежній, демократичній, соціальній, правовій Україні! Ми мирний народ, але до Перемоги будемо виборювати право жити під прапором кольорів мирного неба і золотого поля, під цим небом і серед цих полів. Настане день, коли над пшеничними полями нашої країни знову буде чисте голубе небо а українці впевнено крокуватимуть спільно з європейськими державами. Сьогодні ми вклоняємося нашим захисникам та захисниця, віримо в ЗСУ, у справедливість та нашу Перемогу. З нагоди Міжнародного дня миру в бібліотеці ліцею N 1 оформлена виставка. " Україна бажає миру!" та проведено хвилину спілкування "Ми прагнемо миру!". Мир у домівках, мир у шкільній родині, мир у світі, мир в Україні... У День миру бажає ... Читати далі »

Переглядів: 117 | Додав: annadancuk504 | Дата: 21.09.2023

     16 вересня відбувся патріотичний забіг в пам'ять офіцера НГУ Сірого Володимира “Шаную воїнів, біжу за героїв України”, до якого долучилися наші ліцеїсти та педагоги. Учні Яготинського ліцею N 1отримали призові місця, а саме: учні 11 класу Кривоша Ярослав - І місце та Малаховський Володимир - ІІ місце, а серед дівчат Тарасенко Катерина учениця 10- А класу - І місце, а сестри Марина та Анастасія Калита, учениця 6-А та 8-Б класу - ІІІ місце .Також вітаємо вчителя української мови Надію Іванівну Твердохліб з ІІІ місцем. Сьогоднішній забіг – це вшанування всіх полеглих Героїв України, які віддали своє життя за незалежність, територіальну цілісність, свободу і мир на українській землі.  Вічна пам’ять Героям! Велика шана хлопцям і дівчатам, які зараз на передовій. Слава Україні !Героям Слава!

... Читати далі »

Переглядів: 54 | Додав: annadancuk504 | Дата: 21.09.2023

Щиро вітаємо Вас зі святом першого дзвоника!

Переглядів: 73 | Додав: annadancuk504 | Дата: 20.09.2023

Учні Яготинського ліцею № 1 вітають з Днем Незалежності України! Школярі  дякують захисникам за самовіддану працю та збереження територіальної цілісності на рідній землі. Слава Україні! Героям слава! Україна понад усе!

Переглядів: 72 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 24.08.2023

Державний прапор України –
Це стяг із двох подовжніх смуг.
Він символ вільної людини,
У ньому український дух!                            

Учні Яготинського ліцею  приєднуються до вшанування одного із головних національних символів України – Державний Прапор, що є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності.  Шануймо те, що нас об’єднує! З Днем Державного Прапора, Україно!

https://www.facebook.com/100017365751335/videos/4817073541727466/

Переглядів: 67 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 23.08.2023