"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 55 56 »

17 травня 2023 року в Яготинському ліцеї № 1 було проведено єдиний національний урок «Безпечна дорога додому» з теми основ безпеки дорожнього руху та запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод спільно з інспектор ювенальної превенції та поліцейським . Правоохоронці ознайомили школярів з правилам дорожнього руху. Учні із задоволенням слухали поліцейських, навчалися дорожній грамоті та розглядали службовий автомобіль.

Переглядів: 66 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 17.05.2023

Вітаємо команду "Комета" з перемогою 15 травня на базі Яготинському БДЮТ відбулася третя гра командного чемпіонату з інтелектуальних ігор на Кубок Яготинського БДЮТ. Команда Яготинського ліцею N 1 "Комета" на черговій грі впевнено лідирувала і здобула перехідний Кубок Яготинського БДЮТ. Вперед до нових перемог!!!

Переглядів: 69 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 15.05.2023

8 травня 2023 року Україна разом Європою та США відзначає День пам'яті та примирення, присвячений загиблим у Другій світовій війні. Близько 8-10 мільйонів українців загинули у війні 1939-1945 року. Пам'ять означає, що ми пам'ятаємо всіх військових і цивільних жертв цієї війни, а примирення - що країни Європи уклали мир після війни. Учні ліцею №1 вшанували пам’ять воїнів, загиблих на яготинській землі, хвилиною мовчання та поклали квіти до стели лейтенанта Посітка та на могилу невідомих солдатів на кладовищі.

 

 

Переглядів: 67 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 08.05.2023

01.03.2023 року у закладі створено Клас безпеки. Він створений для вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

http://yagoschool1.ucoz.ua/index/klas_bezpeki/0-215

Переглядів: 76 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 25.04.2023

                                                                ПОРЯДОК 
                            надання домедичної допомоги постраждалим 
                                      при    утопленні та переохолодженні

1. Цей Порядок визначає механізм надання домедичної допомоги постраждалим при утопленні не медичними працівниками.
2. У цьому Порядку термін «утоплення» вживається у такому значенні – це гострий патологічний стан, що розвивається при випадковому або навмисному зануренні у воду чи інші рідини, з подальшим розвитком ознак дихальної недостатності, причиною виникнення якої є попадання рідини в дихальні шляхи.
3. Послідовність дій при наданні домедичної допомоги постраждалим при утопленні не медичними працівниками:
1) переконатися у відсутності небезпеки;
2) якщо постраждалий у воді:
а) кинути рятувальний засіб (рятувальний круг, м’яч тощо);
б) підпливаючи до постраждалого, користуватись рятувальним жилетом або іншими засо ... Читати далі »

Переглядів: 78 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 21.04.2023

Пам’ятка щодо поведінки під час повені та паводка.

Йде весна … І з настанням весняної відлиги зростає небезпека підняття рівня ґрунтових вод, та як наслідок, ймовірність виникнення повеней і паводків.
Вони можуть привести до зсувів і обвалів ґрунту, руйнування житлових будинків і споруд, мостів і захисних дамб, розмивання залізничних і автомобільних доріг, аварій на інженерних комунікаціях.
Щоб вберегтися від небезпечних наслідків рекомендуємо дотримуватися деяких правил особистої безпеки.
Під час повені чи паводку особливо уважними повинні бути мешканці, які проживають поблизу водойм, у низинах, а також у зонах можливого затоплення. Захистити будинок, підвал чи погріб від потоку води можна влаштувавши бар’єр з мішків з піском або глиною.
Найголовніше – не панікуйте!
Зробіть запас продовольства, медичних препаратів, води. Перенесіть продовольство, та цінні речі на верхні поверхи або підійміть на верхні полиці, документи упакуйте у водонепроникаючий пакет.
При раптовому затоплені під час повені чи паводку:
•    негайно залиште зону затоплення, надайте допомогу дітям, інвалідам та людям похилого віку, заздалегідь подбайте ... Читати далі »

Переглядів: 80 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 21.04.2023

1. Загальні рекомендації щодо харчування школярів вдома під час дистанційного навчання базуються на сучасних принципах науки про харчування та кращій міжнародній практиці, які доречи стали підгрунтям для реформи шкільного харчування в Україні.
   Враховуючи той факт, що харчування має важливе зачення для дитини, забезпечує гармонійний ріст, фізичний і нервово-психічний розвиток, стійкість до дії інфекцій та інших несприятливих факторів навколишнього середовища наполегливо рекомендуємо  дотримуватися рекомендацій Олега Швеця, президента Асоціації дієтологів України, викладених в інфографіці МОЗ України «Харчування дітей під час дистанційки».


2.  Внаслідок повномасштабного вторгнення російського війська в Україну, ми вже рік живемо в екстремальних умовах, які ... Читати далі »

Переглядів: 105 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 20.04.2023

Сьогодні, у День українського добровольця, учні Яготинського ліцею № 1 долучилися до онлайн - зустрічі . Спікерами на конференції були учні 10 класу Коломієць Тетяна та Малінніков Владислав.У своїх презентаціях вони розповіли про волонтерів Яготинщини, які готові наближати Перемогу своєю працею.

Переглядів: 77 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 15.03.2023

13 березня учні Яготинського ліцею № 1 взяли участь у VII щорічному Всеукраїнському національно - патріотичному конкурсі "Ми - Патріоти України!". Конкурс проходить під гаслом: "Чи знаєш ти землю, на якій живеш?". Саме з метою ознайомлення молодого покоління українців з нашими цікавинками та досягненнями. Адже наша Батьківщина - велика країна з безкрайніми полями, з великим містами, селами, чудовими, добрими людьми та з величною історією, яку можна з впевненістю вважати однією з найгероїчніших та найтрагічніших у світі.

Україна — наша Батьківщина, і хочеться знати про неї як найбільше.

Переглядів: 76 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 13.03.2023

Вітаємо, команди Яготинського ліцею № 1 за зайняті ІІ місця у змаганнях з шашок та шахів у рамках відзначення Шевченківських днів .

Переглядів: 82 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 10.03.2023