"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 55 56 »

Переглядів: 63 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 28.07.2023

Переглядів: 128 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 05.06.2023

Учні ліцею № 1 активно долучилися до конкурсу дитячої творчості "До Перемоги" у номінації "Образотворче мистецтво", а саме: Білоус Ліна(учениці 1-Б клас, керівник Бойко Н.В.), Кузьменко Юрій (учень 4- А класу, керівник Кудря В.А.), вихованці гуртка "Мальовнича Україна"- Лівенська Поліна, Хрущ Ангеліна, Паламар Софія, Сінчак Іван, Правдивець Олександра та Дробот Вероніка (керівник Ткаленко О.В.), Мурдід Мирослава (учениця 6-А класу, керівник Савенко С.В.), Малинка Маргарита та Михальчук Ярослава (учениці 7-Б класу, керівник Твердохліб Н.І.).

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 77 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 01.06.2023

  Шановні батьки, учні та вчителі!
Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!
Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.
Глибоко вдячні педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю т ... Читати далі »

Переглядів: 74 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 31.05.2023

До Міжнародного дня захисту дітей учні  ліцею № 1 малювали малюнки на асфальті "Ми хочемо жити під мирним небом".
Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Сьогодні цей день - нагадуванням суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими  і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї мирної процвітаючої країни.

 

 

Переглядів: 69 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 30.05.2023

26 травня пройшли змагання відкритого Кубку з волейболу серед юнаків. Змагалися 5 потужних команд: Березанський ліцей 3 (2 склади команди), Березанський ліцей 4, Баришівська ДЮСШ, Яготинський ліцей 1, Яготинська ДЮСШ.
Наші хлопці вибороли в нелегкій боротьбі почесне 3 місце, програвши командам Березань 3 та Баришівській ДЮСШ. Найкращими гравцями матчу були Ульяницький Владислав, Усик Антон, Гордієнко Богдан, Сав'юк Микола.

Переглядів: 65 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 26.05.2023

 Щорічно 23 травня українці відзначають неофіційне свято - День Героїв України. З  нагоди цього дня учні ліцею № 1 підготували відеоролик "Честь і слава  незламним!". Адже в цей день Україна вшановує пам'ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято - багато українських героїв розплатилися життям заради своєї країни. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Переглядів: 75 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 23.05.2023

19 травня відбувся (територіальний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для роїв середньої вікової групи серед роїв Яготинської міської територіальної громади. Яготинський ліцей № 1 представляв рій "Незламні" у складі: Коновалов Ілля, Безщасний Денис, Шевченко Вадим (8-Б клас), Коцар Денис, Дядін Богдан (7-А клас),Дернова Катерина, Малинка Маргарита, Крячок Єгор (7-Б клас). Відкриття розпочалося традиційно із шикування роїв, підняття Державного Прапора України під позивні Гімну та звіту ройових про готовність до Гри.

На цьому офіційна частина завершилася, головний суддя провів інструктаж та поінформував про порядок гри, а далі розпочалися вже безпосередньо змагання.

 

... Читати далі »

Переглядів: 74 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 19.05.2023

18 травня учнівський та педагогічний колектив Яготинського ліцею № 1 долучився до флешмобу "Одягни вишиванку, шкільна родино!" .Одягнена вишиванка сьогодні стане символом незламності українського духу, заявою на весь світ про те, що українці - вільний народ.

День вишиванки - подія, яка покликана зберегти українські традиції та передати їх наступному поколінню. Вид контенту: відео; Категорія контенту: "Україна моя, вишивана".

https://www.facebook.com/100017365751335/videos/3259745007650926?idorvanity=458044658591646

Переглядів: 73 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 18.05.2023

В Яготинському ліцеї № 1 продовжується тиждень безпеки дорожнього руху. 18 травня відбулася зустріч школярів з головним спеціалістом Служби у справах дітей та сім’ї спільно з фахівцем із соціальної роботи центру соціальної служби Яготинської міської ради. Під час заходу проведено для учнів бесіду“Безпека на дорогах в умовах воєнного стану” щодо дотримання Правил дорожнього руху на автошляхах громади, зокрема акцентовано увагу на захисті життя та здоров’я у процесі дорожнього руху, засвоєння ними норм безпечної поведінки, адже до учасників дорожнього руху відносться всі громадяни, і хто є пішоходом, і хто керує транспортними засобами. В умовах воєнного стану найголовніше зберегти життя та здоров’я кожного українця. Адже небезпека сьогодні може бути там, де її не чекаєш. Працівники роз’яснили присутнім, яку відповідальність несуть за собою протиправні вчинки, як самих неповнолітніх чи малолітніх дітей так і їх батьків за їхні вчинки.

... Читати далі »

Переглядів: 76 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 18.05.2023