"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 52 53 54 55 56 »

У полі жита й пшениці колосяться

І жайвора спів чути ген іздаля.

Ми тут живемо в труді і щасті –

Це наша свята Яготинська земля.

 

           71 рік тому, 21 вересня 1943, проявивши масовий героїзм, мужність і самопожертву  солдати і офіцери звільнили місто Яготин. 21 вересня – це день пам'яті і скорботи, шани до загиблих і поваги до живих. Усім землякам, хто пройшов шляхами війни, хто пішов у безсмертя і тим, хто живе серед нас,  дбає та прославляє  яготинський край присвячується цей день. ... Читати далі »

Переглядів: 749 | Додав: Yagotin | Дата: 21.09.2014

Не можемо прожити ні дня без спорту!

 Нам сонце світить з висоти!

 Досягнем ми всесвітнього рекорду!

 І збудуться всі мрії і надії!

               

            В нашій школі з 08.09.- 16.09.2014 року проходив Олімпійський тиждень, під час якого учні отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи, про те , як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.

            В рамках Олімпійського тижня вчителем фізичної культури В.М.Богомазом  та учнівським самоврядуванням проводяться заходи:

... Читати далі »

Переглядів: 717 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 17.09.2014

     У рамках благодійної акції на підтримку української армії «Діти Київщини – воїнам АТО»  волонтерами  нашої школи 10.09.2014 року було проведено пішу ходу в мікрорайоні Лісняки. З розумінням віднеслися приватні підприємці мікрорайону. Спільними зусиллями  зібрано 1 тисяча 100 грв., які допоможуть нашій армії!

     Кожен учень школи доклав зусиль , щоб допомогти воїнам. Впродовж тижня з 10.09.- 16.09.2014 року  діти збирали макулатуру, за яку було виручену  370 гривень .

Учні 2- 11 класів намалювали малюнки , написали листи нашим воїнам зі щирими словами підтримки і віри в перемогу.     Упродовж тижня дитячі листівки  та посилки будуть ... Читати далі »

Переглядів: 1264 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 11.09.2014

Перше вересня – день особливий

Він відкриває знань стежки для нас,

І школа радо всіх зустріне знову,

Привітно усміхнеться рідний клас

 


 

Перший дзвоник …. Він незабутній, він чарівний. Сьогодні двері нашої школи вкотре відчиняються для    56 першокласників , таких красивих , схвильованих і радісних. Проте свято 1 вересня несе і   сум для одинадцятикласників , бо для них це останній Перший дзвоник. Традиційно свято почалося  привітанням директора школи Віри Михайлівни Шльончик. На святі були присутні почесні гості:

1. Мошинська Наталія Ігнатівна – ди ... Читати далі »

Переглядів: 717 | Додав: Yagotin | Дата: 01.09.2014

Все навкруги у квітах,

Променів сонця багато –

На планеті Земля наші діти

Відзначають нині свято.

     1 червня в Міжнародний день захисту дітей на базі Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 розпочав свою роботу пришкільний табір з денним перебуванням "Сонячний".

 

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 672 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 01.06.2014

31 травня - день святковий, радісний, веселий і сумний водночас. Випускний вечір - це свято, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. На шкільному подвірї проводжати  випускників в доросле життя зібралася вся дружна родина: учні, вчителі, батьки, гості.

... Читати далі »

Переглядів: 1036 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 31.05.2014

                  Були уроки і було навчання,

                  Були і успіхи, й розчарування.

                  Завершились нелегкі перегони -

                  Підсумок підвів Останній дзвоник

 

   30 травня продзвенів останній дзвінок,  завершився навчальний рік. Діти здобули певний багаж знань і стали на рік дорослішими.  Востаннє продзвенів він для наших одинадцятикласників і покликав  їх у незвідану дорогу майбутнього, а решті учнів сповістив про початок веселих канікул.

... Читати далі »

Переглядів: 706 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 30.05.2014

 

     Щороку 9 травня ми відзначаємо День перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію у війні 1941-1945 рр.. Не щезне в пам'яті людській, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу . Можна по-різному ставиться до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто віддав своє життя за мир на землі. Уроки мужності ,виховні заходи, усні журнали, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни – це лишемаленька часточка великої данини пошани полеглим.

     69-та весна іще раз нагадала про страхіття війни і наказує нам берегти мир. Справді, це свято надзвичайно урочисте і особливе, і відчувається справжня і неповторна велич, значущість і всенародність цього свята.

До від ... Читати далі »

Переглядів: 695 | Додав: Yagotin | Дата: 09.05.2014

     Книга…Вона  володіє  магічною  силою,  яка  може  схвилювати,  порадувати,  розгнівати. Вона  пробуджує  допитливість,  допомагає  в  навчанні,   розвиває  розум,  навчає  ширше  мислити, глибше  відчувати  і  розуміти  навколишній  світ,  людей.

      Книга – справжній  маг!  Читаючи,  ми  уявляємо  себе  чарівниками, здатними  розуміти  мову  речей,  тварин  і  рослин.  Скільки  дивовижних  таємниць  відкривається  нам   завдяки  книгам!  А  скільки  незабутніх  зустрічей  з  літературними  героями! Так!  Літературні  герої    завжди  поруч  з  нами,  ми  пам’ятаємо  їх.  А  щоб  впевнитись,  що  це  дійсно  так  учні  7-А   класу  ЗОШ №1  (кл.  керівник  Пророченко Н.А.)  спільно  з  міською  бібліотекою  для  дітей  (бібліотек ... Читати далі »

Переглядів: 871 | Додав: Yagotin | Дата: 30.04.2014

Тривожні дзвониЧорнобиля

         В ніч на 26 квітня 1986 року сталася нечувана жахлива катастрофа-аварія на Чорнобильської атомній електростанції. Кожного року в цей день б`ють дзвони по всій Україні, які змушують нас піднятися і хвилиною мовчання вшанувати тих, хто поліг …

До відзначення 28 річниці Чорнобильської катастрофи в школі проведені такі заходи:

1. Лінійка – реквієм  " Тривожні дзвони Чорнобиля"(5-11 класів);

2. Виховні години:

- «Чорнобиль: трагедія , подвиг, пам’ять»(9-А,9-Б);

- «На Чорнобиль журавлі летіли» (5-А,5-Б);

... Читати далі »

Переглядів: 751 | Додав: Yagotin | Дата: 28.04.2014