"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 51 52 53 54 55 56 »

День пам’яті жертв голодомору  та політичних репресій

 

                             Від голодомору вмираєш не один місяць...

                             Смерть від голоду – немилосердна смерть.

                                                                         ... Читати далі »

Переглядів: 659 | Додав: Yagotin | Дата: 21.11.2014

         З 1 по 30 жовтня в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 проходив місячник правових знань. В ході місячника були проведені позакласні заходи, виховні години, бесіди, лекторії, конкурси, вікторини, практикуми на правову тематику.

         Вчителі історії Савенко С.В. та Черко Н.П. підготували лекторські групи, які виступили по класах із повідомленнями: «Конвенція ООН і я», «Що потрібно знати, коли тебе затримала міліція», «Мої права та обов’язки в школі» і інші. Майже всі класи переглянули фільми на правову тематику. Проведено конкурс малюнків «Право очима дітей».

         Шкільний бібліотекар Лисюк К.І. підготувала виставку «Право. Школа. Я». Вчителі історії провели вікторини в 11-А, 10 та 9-х класах «Знавці правознавства». На інформаційних стендах були висвітлені поради для учнів: «Список організацій, служб, до яких можуть звернутися підлітки», «Конвенція ООН прав дитини».

... Читати далі »
Переглядів: 636 | Додав: Yagotin | Дата: 02.11.2014

     16 жовтня 2014 року на базі Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбувся районний семінар-практикум для шкільних бібліотекарів та творчої групи вчителів початкових класів з теми «Впровадження здоров’язбережувальних та здоров’яформуючих технологій у практиці роботи шкільного бібліотекаря», який очолили методисти відділу освіти Висоцька Н.І.  та Мрачик Н.А.

Відкритий інтегрований урок на тему «Світ мікробів і хвороб. Практична робота «Моделювання поведінки під час епідемії грипу» у 3-А класі провела вчитель початкових класів, вчитель-методист Шльончик В.М. спільно з шкільним бібліотекарем Лисюк К.І. та медичною сестрою школи Вінтоняк А.М. Урок проведений з мультимедійним супроводом,  використанням ребусів, повчальних ігрових ситуацій, переглядом та обговоренням мультиплікаційного фільму «Віруси і мікроби», хвилинок ерудиту.

... Читати далі »

Переглядів: 607 | Додав: Yagotin | Дата: 16.10.2014

Козак – це людина чесна і смілива,

Найдорожча йому – Батьківщина!

Козак – слабого захисник,

Цінити побратимство звик!

Під цим гаслом відбулися змагання « Козацькому роду нема переводу!", присвяченні Всеукраїнському Дню козацтва. Узяли участь у змаганнях учні 4-А та 4-Б класу, проводилися естафети та силові змагання.

 

Переглядів: 545 | Додав: Yagotin | Дата: 14.10.2014

     9 жовтня 2014 року на базі Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбувся районний семінар вчителів географії на тему «Формування базових компетентностей в системі природничих наук на основі краєзнавчого підходу», який очолила методист відділу освіти Черниш А.Г.

     Відкритий урок на тему «Океанарія» у 7 класі провела вчитель географії, вчитель-методист Шевченко Л.М. На уроці було використано електронні посібники, інтерактивні навчання, презентації

 

 

 

Переглядів: 615 | Додав: Yagotin | Дата: 09.10.2014

 

                                                                                                     Учителю! Вклоняємось доземно

Перед великим іменем твоїм.

Вже проростають ті маленькі зерна

Під поглядом, як серце золотим.

Уч ... Читати далі »

Переглядів: 580 | Додав: Yagotin | Дата: 03.10.2014

Розцвітай , Україно,

Ти квітками калини

І рости , Україно, синів,

Щоб вони тебе милу

Захищати зуміли

Від усіх ворогів  – чужаків

 

     В рамках благодійної акції на підтримку української армії  «Діти Київщини – воїнам АТО» в школі проведено ряд заходів:

1.Благодійні акції :

... Читати далі »

Переглядів: 695 | Додав: Yagotin | Дата: 01.10.2014

Книги - морська глибина!
Хто в них пірне аж до дна, 
Той, хоч і труду мав досить, 
Дивнії перли виносить.
І. Франко.

             І дійсно, саме  книги дають нам знання про наш народ, його героїчну і, водночас,  трагічну  історію, вчать нас бути справжніми патріотами Батьківщини. Книга – це мудрий, розважливий, найвірнішій друг людини, який супроводжує її протягом усього життя.

            З  нагоди Всесвітнього Дня бібліотек, який святкується 30 вересня у читальному залі Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 з учнями  6- Б класу (класний керівник Костенко Л.С.) було проведено бібліотечну годину. Бібліотекар Лисюк К.І. познайомила учнів з бібліотечними фондом, розповіла, як користуватись картотекою, показала презентацію «Як  писалися книги», познайомила з найвідомішими бібліотеками не тільки України, а усього світу. Потім діти розгадували загадки, розповідали і складали  висловлювання про книгу, ділилися враженнями від прочитаного. Педагог – організатор Ткаленко О.В ... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 01.10.2014

     25 вересня 2014 році на базі Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбувся районний семінар психологів на тему «Психологічна компетентність як умова успішної соціальної адаптації учнів» який очолила методист відділу освіти Мрачик Наталія Анатоліївна.

     В ході семінару психолог школи Орихон І.І. провела годину психолога з елементами тренінгу у 5-Б класі на тему «З чого починається дружба» та обговорили нагальні питання психологів.

Переглядів: 618 | Додав: Yagotin | Дата: 25.09.2014

«Життю –ТАК! Смерті  від ДТП на автошляхах України – НІ !»

          Учні 11 –А класу Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, 22 вересня взяли участь  у Всеукраїнській щомісячній акції під гаслом  «Життю –ТАК! Смерті  від ДТП на автошляхах України – НІ !»

          Акція проходила з метою привернути увагу учасників дорожнього руху, насамперед водіїв, до важливості дотримання правил дорожнього руху  та профілактики дорожньо-транспортного травматизму.

Переглядів: 604 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 23.09.2014