"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 50 51 52 53 54 55 56 »

           14 грудня в Україні традиційно проводиться День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС – людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію ХХ століття, що сталася 26 квітня 1986 року. Цей день пам’яті давно став скорботним нагадуванням всьому людству про важку перемогу над вогнем, який охопив реактор атомної станції.

          Учні школи вшанували пам'ять ліквідаторів ЧАЕС, поклавши квіти до пам’ятного знака, який слугує нагадуванням усім нам про ту страшну аварію й кількість загиблих ліквідаторів. Були проведені виховні години, переглянуті документальні фільми на дану тематику.

Переглядів: 592 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 15.12.2014

Солдати! Воїни! Тримайтеся! Ми з вами!

           І серцем, і душею біля вас…

 

Ми молимось за вас, 
Солдати наші дружні, 
Бо в кожного із вас, 
Палає в серці мужність! 

Такі  слова пишуть у листах  діти воїнам АТО. Впродовж трьох місяців учні нашої школи підтримують героїв такими, зігріваючими душу, словами, передають посилки з речами першої необхідності.

  З ентузіазмом підключилися всі школярі до акції «Новорічний подарунок -  воїнам АТО». Власноруч  вив’язали теплі шарфи, шкарпетки, печатки, шапки, светри, які зігріватимуть воїнів у зимовий холод, придбали предмети особистої гігієни. Вкладаючи всю чистоту своїх помислів, любов і віру,  виготовили новорічні листівки та обереги, які захища ... Читати далі »

Переглядів: 797 | Додав: Yagotin | Дата: 11.12.2014

             «Бережи мене, мій законе!»

10 грудня відзначають Міжнародний день прав людини.. Це свято було засновано4 грудня 1950 року на засіданні Генеральної Асамблеї ООН.

Двома роками раніше ООН ухвалив Загальну декларацію прав людини, яка стала першим міжнародним документом, в якому були чітко сформовані положення про права людини.

Головна мета свята – торжество в усьому світі понять свободи, безпеки й чесності людей по відношенню одне до одного. У цей день, зазвичай, згадують про механізми досягнення безпеки в суспільстві й зусиллях світового співтоваристващодо виховання підростаючих поколінь у дусі дотримання прав людини.

З метою популяризації правових знань серед учнів у шкільній бібліотеці організовано книжкову виставку «Бережи мене, мій законе!»

Нех ... Читати далі »

Переглядів: 712 | Додав: Yagotin | Дата: 10.12.2014

1 грудня відзначаться Всесвітній день боротьби зі СНІДом – жахливої хвороби, від якої щодня помирають тисячі людей.

         Багато про СНІД уже відомо, але щодня з’являється нова інформація про цю хворобу та її наслідки. Водночас накопичено певний багаж знань, використання якого, коли й не зупинить поширення хвороби, то хоча б загальмує його.

         З метою привернути увагу молоді до здорового способу життя, безпечної поведінки та вироблення активної життєвої позиції, в цей день у школі були організовані  та проведені заходи.

         Для учнів 11-х класів волонтери МАУП розповіли багато цікавої інформації та провели ігри, трені ... Читати далі »

Переглядів: 936 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 10.12.2014

В рамках акції «Новорічний подарунок - воїнам АТО» учнями Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 було зібрано 1598 кг макулатури на суму 1917 грн.

Переможцями у початковій ланці став: 3-А клас (95 кг), в середній ланці – 7 клас (258 кг), в старшій ланці – 9-А клас (136 кг).

Переглядів: 591 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 09.12.2014

З Днем Збройних Сил України

 

День чудовий – 6 грудня

Це є свято серед буднів,

Зрозуміло тут без слів:

Це є День Чоловіків

 

5 грудня у школі  відбулося свято, приурочене  Дню Збройних Сил України. З майбутніми захисниками  2-4 та 5-8 класів було проведено цікаві змагання на витривалість, винахідливість, розкриття творчих здібностей кожного учасника. За підсумками всіх конкурсів, переможцем, серед хлопців початкових класів, став   учень 4-А  Мірошніченко  Андрій,  в середній ланці перемогу виборов  Осипенко Віктор, учень 7 класу.

Серед команд юнаків 9-11 класів відбулися спортивні змагання, в ході яких вони продемонстрували свою спритність, силу та  кмітливість. Всі команди - учасниці набрали однакову кількість балів , я ... Читати далі »

Переглядів: 601 | Додав: Yagotin | Дата: 05.12.2014

       В рамках акції «Новорічний подарунок - воїнам АТО» 3 грудня 2014 року учнівське самоврядування організувало для учнів 1-11 класів ярмарку-продаж  кондитерських виробів та власних виробів декоративно-ужиткового мистецтва.  Всі учні з ентузіазмом взяли участь у даній акції. Було продано товарів на суму 1718 гривень.

 

 

 

 

 

Переглядів: 593 | Додав: Yagotin | Дата: 03.12.2014

             Доброта, милосердя. Це в характері нашого українського народу. Інвалідність. На жаль, це слово не нове і нікого не дивує. Адже такі трагедії людства, як землетрус, трагедія на ЧАЕС… безслідно не минають.

            Сліпота, церебральний параліч, глухота… З такими хворобами народжуються діти і ніхто не застрахований від того лиха протягом свого життя.

            У нашій школі 3 грудня були проведені заходи, під час яких учні ознайомилися із державними програмами соціальної підтримки інвалідів в Україні;  зміцніли їх почуття милосердя та солідарності до дітей з обмеженими фізичними можливостями; т ... Читати далі »

Переглядів: 653 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 03.12.2014

Засідання районного методичного об’єднання вчителів початкових класів

Мова не тільки засіб спілкування,
а щось більш значуще

О.Гончар

          Головним завданням Державного стандарту початкової загальної освіти є гармонійний розвиток усіх видів мовленнєвої діяльності та формування в учнів вміння вчитися. Над вирішенням проблеми «Творчий підхід до формування усіх видів мовленнєвої діяльності першокласників» працювали вчителі початкових класів на засіданні районного методичного об’єднання, яке відбулося на базі Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

       Педагоги мали змогу спостерігати за використанням вчителями Яготинської ЗОШ І-​ІІІ ступенів № 1 Радіоновою Н.Г. та Перетятько Н.М. інноваційних технологій, активних форм навчання при вивченні української мови в 1 к ... Читати далі »

Переглядів: 720 | Додав: Yagotin | Дата: 26.11.2014

        

 

        25 листопада 2014 року з метою формування особистості молодої людини, популяризації актуальних професій і спеціальності на базі міського культурного центру «Прометей» в м. Бровари, відбувся обласний півфінал змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє».

         Команда КВК «220 V» Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 виборола ІІ місце в обласному півфіналі серед 9 команд-учасників. Честь Яготинського району захищали учні нашої школи: Шупта Євгеній (капітан команди, 10 клас), Ус Владислав, Бойко Аліна, Гвоздяна Валерія, Кошіль Ярослава (11 Б клас), Мельник Аліна, Безрукова Софія, Коваль Владислав (11 А клас), Цись Владислав (9 А клас), Вакс Анна (7 клас).   

... Читати далі »

Переглядів: 744 | Додав: Yagotin | Дата: 26.11.2014