"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 55 56 »

 

Наша школа цього року активно взяла участь у Всеукраїнській благодійній акції ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!»,яка діяла по всіх регіонах України у період з 01 по 31 квітня 2019 року ,цьогоріч, головною метою акції є збір коштів для дітей з вадами серця, щоб придбати медичне обладнання для дитячих лікарень нашої області.Спільними зусиллями волонтерами було зібрано 1550 грн. Дякуємо всім учасникам, за Вашу підтримку й допомогу у проведенні цього суспільно — важливого благодійного проекту.

Переглядів: 338 | Додав: innakramar19021986 | Дата: 29.04.2019

Чорнобиль не має минулого часу…

В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них – 26 квітня 1986 року. Це одна з найжахливіших катастроф в історії людства, ім’я якій – Чорнобиль, що понівечила людські долі, багатьох забрала у вічність. 
26 квітня 2019 року , у день 33 річниці Чорнобильської катастрофи, в Яготинській ЗОШ І- ІІІ ст. № 1 були проведені заходи:
•    тематична лінійка «Чорнобиль-  це подвиг, пам'ять і наш нестерпний біль» для учнів 5- 8 класів;
•    усний журнал «Знаємо, пам’ятаємо, шануємо!» для учнів 9-11 класів;
•    організовано викладку літератури: «Ніколи не змовкнуть дзвони Чорнобиля».


Ми повною мірою розуміємо, наскільки велику і масштабну справу зробили ліквідатори Чорнобильської катастр ... Читати далі »

Переглядів: 334 | Додав: innakramar19021986 | Дата: 28.04.2019

Ми, молодь Яготина, змінимо місто!

     27 березня учасники команди «Ніхто крім нас», на чолі з ментором команди, педагогом організатором Яготинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 О.В.Ткаленко звернулись до міського голови Н.М. Дзюби, щодо реалізації учнівського проекту «Живу, люблю і дихаю тобою, моє найкраще місто –Яготин».
     На зустрічі були присутні: заступник міського голови О.І. Федина, начальник  комунального підприємства міської ради «Комунальник» А. В. Стріха, капітан команди «Ніхто крім нас» Анастасія Власова, учениця 8-Б класу, члени команди: Альона Трищук, учениця 8-Б та Сав’юк Ювеналій, учень 11 класу .
     На попередньому спільному обговоренні було вирішено створити тематичні картини на стінах міста в районі «Вокзалу», а на сьогогоднішній день наші учні продемонстрували декілька ескізів .    В рамках Всеукраїнського проекту «Відкривай Україну&r ... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: innakramar19021986 | Дата: 15.04.2019

Ти – відлуння доби,
Наших гордих сьогоднішніх планів.
До твоїх сторінок
Прагнуть всі – і дорослі, і діти.
Ти, як перший урок,
Книго! Друже найкращий у світі.   
                                                                     
Щороку хвилююча мить чарівної весни у кінці березня приносить до нас традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання.Що таке книга? Якщо б ви не вміли читати, то мабуть відповіли – пачка паперу, тільки обгорнута картоном. Але ви відкриваєте книгу. Очі бігають по рядочкам і починається диво. Разом з героями книги ви відправляєтесь на далекі планети, опускаєтесь на морські глибини, опиняєтесь в іншому часі. Виходить, що книга – це великий чарівник. Ви закриваєте книгу, здаєте її до бібліотеки. Книги з вами не має. Але думки, які були в книзі, залишилися з вами. Ви щось дізналися, чогось навчилися. Вам хочеться стати такими, якими були герої книги. Ви стаєте розумнішими, добрішими, досвідченішими, грамотнішими. А допомогла вам в цьому книга. Недарма книгу звуть добрим порадником, супутником, другом.
Тиждень читання розпочався в нашій бібліотеці «П ... Читати далі »

Переглядів: 326 | Додав: innakramar19021986 | Дата: 27.03.2019

                                          

Переглядів: 348 | Додав: Ludmila | Дата: 08.03.2019

У чарівний світ розкритої      
книги всім доступний вхід.
 М. Гафурі  
                                                                            
    Шкільна бібліотека – це справді книжкове королівство, де зібрано різноманітні книги, це місце, де можна почитати цікаву книжку або взяти додому на деякий час. А щоб у цьому переконатися учні 1-х класів (класоводи Перетятько Н. І. та Бойко Н. М.) завітали до бібліотеки. Під час екскурсії бібліотекар Лисюк К. І. звернула увагу дітей на стелажі, полички, як розташовані на них книги. Розповіла їм, як треба знайомитися із книгою. & ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 07.03.2019


                                  Нам треба об’єднатись воєдино,
                                  Бо мрії й прагнення у нас одні-
                                  Щоб стала вільна й сильна Україна , 
                                  Ми скажемо разом: «Ні-війні».

"Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні. Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.
Серед Небесної Сотні  були як зовсім юні, так і вже сиві люди з усіх куточків України -  ві ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: innakramar19021986 | Дата: 20.02.2019

«АФГАНІСТАН: ПОДВИГ, БІЛЬ, ПАМ’ЯТЬ…»: цикл заходів до дня виводу військ з Афганістану
•    
  «Ти – вічний біль, Афганістан,
Ти – наш неспокій.
І не злічить глибоких ран
В борні жорстокій.
І не злічить сліз матерів, дружин, дітей –
Не всі вернулися сини із тих ночей…»
15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
  30  років тому в Афганістані закінчилася десятилітня військово-політична спецоперація Радянського Союзу, участь у якій взяли 160375 військовослужбовців – вихідців з України, 3360 з яких – загинули, 72 – пропали безвісти, 3560 – стали інвалідами. Згодом війну в Афганістані керівництво то ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: innakramar19021986 | Дата: 18.02.2019

Не забуваймо, що в школі
дитина не лише навчається,
в школі вона живе.
В. Сухомлинський


В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 з 10 по 14 грудня проходив  тиждень початкових класів  під гаслом:
«Наша школа початкова –
це скарбниця знань чудова!
Всі розумні та веселі
В нашій радісній оселі!»..

План предметного тижня

 

Переглядів: 340 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 18.02.2019

Учні Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 пройшли  І етап Всеукраїнського освітнього проекту «Відкривай Україну», який проходив з 25 листопада 2018 по 3 лютого  2019 року. Мета проекту – створити середовище для розвитку підлітків міст України, у якому вони набудуть необхідних вмінь та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у школі, а згодом - у місті. Навчальний процес у проекті проходить на геймифікованій онлайн-платформі, яка містить інтерактивні інструкції, навчальні матеріали, надихаючі історії успіху та багато іншого!
В  рамках проекту «Відкривай Україну!» команда «Ніхто крім нас» у школі реалізувала власний проект «Здоровим бути – модно!». Даний захід  проведено з метою популяризації здорового способу життя серед учнів. Адже бути здоровим – модно, стильно та сучасно. У даному проекті беруть участь учні 7-11 класів, а ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 10.02.2019