"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 55 56 »

1 червня 2018 року у мовному таборі «Smiley» пройшло під девізом – «Hello, Summer!» «Привіт, літо!» Діти   зустріли перший літній день веселим та бадьорим настроєм. Після енергійної зарядки, смачного сніданку, команди активно взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті на тему: «Моє ідеальне літо» «My Ideal Summer». Після творчої роботи всі учні вирушили у центр міста на святкування Міжнародного дня захисту дітей, де долучились до ігор на свіжому повітрі на ігровому майданчику. Для розвитку навичок усного мовлення та вдосконалення знань про своє рідне місто Яготин, учні розповідали про улюблені  місця рідного міста, де вони люблять відпочивати. Підсумком дня стало створення чудового колажу на тему: «My Ideal Summer», де під час роботи виявили неабиякий креатив та політ фантазії.

Переглядів: 444 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 01.06.2018

Щасливе дитинство – в щасливій родині,
Яка все найкраще плекає дитині!
Благаєм, дорослі, зробіть все можливе,
Щоб квітло у світі дитинство щасливе!!!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
Цього дня вихованці пришкільного табору відпочинку «Сонячний» разом з вихователями  брали участь у районному  заході з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей де вболівали за футбольні команди району, відпочили на свіжому повітрі,  ... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 01.06.2018

Сьогодні, 31 травня, вихованці табору поринули в чудовий світ своїх захоплень. Дітьми було зроблено вироби своїми руками. Це і об’ємні квіткові аплікації з паперу, композиції з пластиліну. Хлопчики продемонстрували свою майстерність в техніці оригамі. Один з вихованців розповів про своє захоплення – вирізання з фанери і показав свої вироби іншим дітям. Дівчатка – художниці намалювали кілька яскравих малюнків. Всі взяли участь у виконанні проектної роботи «Our Hobbies», також розучили англійську пісню «Free time».

 

 

 

 

 

 

     ... Читати далі »

Переглядів: 424 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 31.05.2018

Літо, літо, літечко, чарівна пора!!! Довгоочікувані, омріяні канікули!!! Це час відпочинку, оздоровлення, розваг, спілкування. Отож і сьогоднішній день, 31 травня,  «День України» у пришкільному таборі відпочинку не став виключенням.
    На ранковій лінійці діти визначилися із цікавими завданнями на день. Спочатку вирушили заочною екскурсією «Моя країна – Україна», під час якої подорожували за зупинками, серед яких:
1.    «Історична», де вихованці, повторюючи державні символи, показали знання з історії козацтва, державотворення, культури України.
2.    «Географічна», де мандрували кольоровими річками України.
3.    «Поетична», де складали вірші та читали улюблені поезії напам’ять.
Сплітаємо віночок
Із сміху і пісень.
Із друзями проводимо
Ми кожен літній день
Нас сонечко чарує,
Дару ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 31.05.2018

Лиш один рецепт на світі
Всім-усім підходить дітям:
Коли спорт полюбиш -
Сильним, спритним будеш

"День спорту" у таборі "Сонячний" розпочався 30.05.2018 року  на шкільному подвір’ї  з традиційної ранкової зарядки. Після сніданку вихованці загону «Джерельце» організували  турнір «Бейблейд–Арена», в якому змогли взяти участь всі бажаючі діти. Кожен учасник, щоб здобути перемогу, виробив власну тактику та проявляв ігрові здібності. В програму дня були  включені веселі естафети, малі олімпійські ігри, турнір з шашок, спортивний квест. Діти полинули і в історію виникнення Олімпійських ігор. Кожен  загін представив свою команду для участі в естафетах.

... Читати далі »

Переглядів: 411 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 30.05.2018

30.05.2018 у загоні «Sunshine» активно, жваво та весело пройшов у мовному таборі День друзів, під час якого був проведений конкурс малюнків "Я малюю друга", а також учні із задоволенням брали участь у грі "Хто твій друг?"
 Вихованці разом зі своїми друзями створювали Дерево дружби, розповідали про своїх друзів, грали у ігри, де найголовнішою була підтримка друга, а також із захопленням погрались в англійські ігри: “Do you like your neighbors?”, “Find your friend”,  “A rainbow game”.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 30.05.2018

29.05.2018 року у Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 мовний табір «Смайлик» «Smiley» відкрив нові двері у світ англійської. У мовному загоні було використано різні форми і методи роботи з дітьми для того, щоб згуртувати дитячий колектив, зацікавити вивченню іноземної мови, подолати мовний бар’єр, навчити використовувати англійську мову в повсякденному житті, дати можливість дітям реалізувати себе, проявити свої нахили та здібності.
   Два загони «Sunshine» «Сонечко» та «Rainbow» «Веселка» провели заняття «Let’s get acquainted» «Давайте знайомитись». Діти виготовили емблеми та куточок загону, вивчили девіз загону та  правила поведінки в таборі. Особливо сподобалася табірна пісня «The» Happy Campers «Song».  Під час урочистого  відкриття табору учні виступили з концертною програмою.

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 29.05.2018

Канікули, канікули! Настала пора.
Ніяких уроків у школі нема.

Ось і нарешті прийшли довгоочікувані літні канікули – пора відпочинку.
  29 травня 2018 року в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбулося відкриття улюбленого пришкільного табору  «Сонячний». У цьому році в таборі зможуть відпочити і оздоровитися 50 учнів школи. За 14 днів роботи табору дітвора відвідає музеї міста, району, візьме участь у захоплюючих іграх і заходах, пізнає нове, цікаве  і просто весело проведуть час, спілкуючись один з одним.
В дружній атмосфері   відбулося урочисте відкриття табору. В цей день діти взяли участь у флеш-мобі «Хай сонцю і квітам усміхаються діти», який символізував щасливе дитинство. Музичні хвилинки, цікаві розваги, смачний сніданок і обід, конкурс на краще оформлен ... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 29.05.2018

    Ранішній гомін і квіти з вітаннями,
    Барви святкові і зелень рясна –
    В зошиті, списаному до останнього,
    Крапку упевнено ставить весна!


25 травня – найочікуваніший і найбажаніший день для кожного школяра та, мабуть, і вчителя. Після напруженого року передавання і здобування знань вони нарешті можуть відпочити, подалі закинути книжки та зошити і насолоджуватися літніми канікулами.
В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 свято Останнього дзвоника розпочалося з вітального слова  директора школи Шльончик В.М., яка подякувала за плідну та результативну роботу учнівському, педагогічному та батьківському колективам.  
Естаф ... Читати далі »

Переглядів: 552 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 25.05.2018

Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня (резолюція A/RES/47/237 від 20.09.1993 р.). Встановлення цього дня покликане звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї.
    Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу!
    В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 було проведено:флеш-моб «Я люблю свою сім’ю». Учні 10 класу (класний керівник Шевченко Л.М. провели круглий стіл: «Моя сімя, моя родина – в житті і долі України», на якому обговорили традиції і звичаї української родини, роль батька і матері в родині, правила складання родинного дерева. Бібліотекар міської бібліотеки Кулішова В.І. ознайомила учнів з трагічною долею членів сім&rs ... Читати далі »

Переглядів: 441 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 17.05.2018