"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 49 50 51 52 53 ... 55 56 »

Ось і настали довгоочікувані зимові канікули. Тепер можна досхочу побігати на вулиці, зайнятися улюбленими справами, покататися на ковзанах, лижах, санчатах, пограти в хокей. Під час канікул учні з задоволенням проводили шахові турніри (3-А клас, класовод Придибайло Л.В.), відвідали дитячу міську бібліотеку (5-А клас,  класний керівник Савенко С.В.) , здійснили екскурсію до ПАТ « Яготинський маслозавод»    (9-А клас, класний керівник Барсук В.В.), робили новорічний декупаж ( 6-Б та 7 класи, керівник Ткаленко О.В.).

При цьому, ні на мить не забували про тих, хто обороняє Україну, аби наше щасливе дитинство не захмарила жодна хмаринка. З ентузіазмом плели школярі під час канікул маскувальну сітку для воїнів АТО.

... Читати далі »
Переглядів: 730 | Додав: Ludmila | Дата: 13.01.2015

                     Щиро вітаємо всіх з Новим 2015 роком  та Різдвом Христовим!
  Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю й теплом, домівки повняться добром, радістю й Божим благословенням, а очі світяться щастям. Нехай з останніми хвилинами старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий 2015 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.
 Бажаємо, щоб Різдвяна зірка запалила у Ваших серцях вогонь віри й любові, надії та оптимізму, наснаги й невичерпної енергії!
 Нехай чарівні новорічні дзвони й різдвяні колядки наповнять рік прийдешній та Ваше життя мудрими рішеннями, творчими успіхами та необмеженими можливостями.
Щасливого, мирного Нового року та веселого Різдва!

Переглядів: 477 | Додав: Ludmila | Дата: 29.12.2014

Рік Новий – казковий час!

Хай здивує щастям Вас!

    В той час, коли Земля завершує своє сонячне коло, настає чарівна мить  - мить Нового Року,  самого довгоочікуваного свята. Всі люди сподіваються на новорічні дива.  Кожен вірить, що в новорічну ніч виконуються всі бажання. Новий рік - це свято, яке об'єднує людей, він дає віру в щось світле, нове і цікаве. У новий рік потрібно нести тільки найсвітліші почуття, найкращі наміри, адже багато залежить і від нас, яким буде наступаючий новий рік і що він нам принесе.

    З 22 по 25 грудня 2014 р. у нашій школі відбулися новорічні ранки для учнів 1-4 класів, конкурсна програма «Вибери Діда Мороза і Снігуроньку» для учнів 5-8 класів, вистава «Новорічна казка» для старшокласників. Всі учасники новорічних свят на мить поринули в чарівний світ казки і з надією вірять, що Новий 2015 рі ... Читати далі »

Переглядів: 850 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 26.12.2014

Поспішає зима, поспішає,
Підганяє мороз, холоди:
Скоро, скоро з далекого краю
Рік Новий завітає сюди


 

    Новий Рік – це саме довгоочікуване свято, як для дорослих так і для дітей. До нього, як правило, готуються заздалегідь: купують та виготовляють подарунки, пишуть вітання для того , щоб свято пройшло яскраво і запам'яталося надовго.

    Готуються до Нового року і учні нашої школи. З 22 грудня проходить конкурс  «Новорічна композиція» , де учні мають змогу втілити всі свої новорічні фантазії. Милують око святкові композиції всіх учасників, серед яких особливо вирізняються композиції таких класів: 1-А, 2-А, 3-Б, 4-Б, 5-А, 8-Б,11-Б. ... Читати далі »

Переглядів: 747 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 23.12.2014

          Під такою назвою пройшло чергове засідання літературно-пізнавального клубу «Я люблю Україну», яке провела бібліотекар молодшого абонементу міської бібліотеки для дітей з учнями 4-А та 4-Б класу ЗОШ №1 (класоводи В.А. Кудря, О.П. Іваненко) та вчителем музики А.М. Кудрявською.

          Споконвіку пісня була таким же символом України, як хліб, калина, рушник, віночок, вишита сорочка. «Пісня і праця – дві великі сили, - писав І. Франко.

           Протягом святкового яскравого дійства четверокласники прослідкували шлях розвитку пісні – від першої маминої колискової до сучасних пісень, більшість з яких стали народними.< ... Читати далі »

Переглядів: 729 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 23.12.2014

Святий Миколаю,

Я тебе благаю:

Пошли щастя й долю

Козацькому краю!

    19 грудня -  це день святкування та вшанування памяті Святого Миколая. В Україні, за традицією, в цей день батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушку, зберігаючи у таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили ... Читати далі »

Переглядів: 823 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 20.12.2014

З 10 по 19 грудня у школі проходив тиждень фізики та астрономії. Детальніше дізнатися про події тижня можна, скориставшись посиланням

Переглядів: 616 | Додав: Yagotin | Дата: 19.12.2014

   З 02.12 по 19.12 2014 р. в школі проходив тиждень світової літератури. Детальніше...

Переглядів: 610 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 19.12.2014

 Миколайчикам радіти
 Будуть всі слухняні діти.
 Щедрий Миколай привіз
 Подарунків цілий віз.

            З нетерпінням чекають на Святого Миколая і діти, що проживають у зоні АТО.  Учні нашої школи залюбки взяли участь у акції «Подарунок від Миколайчика». Вони виготовили святкові ялиночки та чобітки, до яких прикріпили солодощі,  вітальні слова для своїх ровесників із Дебальцеве. Дану акцію підтримала приватний підприємець Коваль Наталія Василівна, яка подарувала солодкі ласощі для дітей Дебальцеве. Всі подарунки були передані представникові координаційної ради волонтерів Яготинщини Хвостікову Василю Миколайовичу. Школярі щиро вірять, що ці невеличкі подарунки, зроблені від щирого серця, порадують дітей ... Читати далі »

Переглядів: 700 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 17.12.2014

       «Ким бути?» - це запитання завжди ставлять перед собою юнаки та дівчата у віці 15-17 років. І буває, що відповісти на нього не так уже й просто. Часом рішення про вибір професії приймається випадково, і в результаті може статися так, що декілька кращих років життя витрачаються марно, не приносячи задоволення, і лише потім приходить усвідомлення допущеної помилки.

       12 січня 2014 року відбувся профорієнтаційний захід для дев’ятикласників «Урок реального життя», який провела головний спеціаліст відділу надання соціальних послуг Гончар Н.М. З учнями було проведено дискусію « Як же запобігти невірного вибору професії? ». Давно відомо, що різні види діяльності вимагають від людини різних якостей, якими не всі володіють у рівній мірі. Тому одне з основних завдань нашого часу – спробувати визначити, які з цих якостей у молодої людини розвинуті найкращим чином і в діяльності якого типу вона змогла б досягти найбільшого успіху та задоволеності. З цією метою дев’ятикласникам запропонували тестування «Карта інте ... Читати далі »

Переглядів: 656 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 15.12.2014