"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 33 34 35 36 37 ... 55 56 »

Вперед по нову порцію знань!

       Хтось тільки розпочав своє знайомство зі школою, а дехто незабаром говоритиме їй: «Прощавай!», як, наприклад, учні 11-А та 11-Б класів Яготинської ЗОШ –ІІІ ступенів № 1. Через рік 37 одинадцятикласників залишать рідну альма-матер та підуть шукати власну стежину в дорослому житті. Їм на зміну цього річ прийшло 44 випускники дошкільних навчальних закладів.

       Урочистості з нагоди Дня знань тут розпочалися з винесення Державного прапора та виконання Державного гімну України (як завжди, найкраще було чути тоненькі голосочки початківців). Пот ... Читати далі »

Переглядів: 609 | Додав: Yagotin | Дата: 01.09.2017

До неба музика сягає, наче мрія,

І тане в квітах урочистий зал.

В очах у кожного і радість, і надія…

У школі випускний останній бал.

Сьогодні ми зібрались для прощання.

... Читати далі »

Переглядів: 675 | Додав: Ludmila | Дата: 27.06.2017

                               Весело всміхається травень,
                               Бо скінчилась навчання пора
                               І зібралась на дзвоник останній
                               Вся весела шкільна дітвора.

     В Яготинській ЗОШ І- ІІІ ступенів № 1 відбулося свято Останнього дзвоника, якого з нетерпінням чекали всі школярі. Для одних – попереду літні канікули, а для одинадцятикласників - це радісне і сумне свято, бо дзвоник продзвенів для них востаннє у незвідані дороги.

  & ... Читати далі »

Переглядів: 829 | Додав: Yagotin | Дата: 26.05.2017

З метою формування екологічної культури підростаючого покоління і гуманного ставлення до довкілля в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 були проведенні такі заходи:                                                                                                                &nb ... Читати далі »

Переглядів: 638 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 22.05.2017

Ми українці щаслива родина,
Квітне в піснях наша славна країна,
Квітне в казках, у віршах, вишиванках.
Хай їй всміхається сонце щоранку.

 

У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка - яскравий приклад і підтвердження цьому. Історія вишиванки своїми витоками сягає в незапам’ятні часи.

День вишиванки - народне свято, покликане  сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського ... Читати далі »

Переглядів: 948 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 22.05.2017

Щоб рухатись уперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх сусідів. Ми живемо в унісон з Європою, мислимо по-європейськи, у нас спільні ідеали. Кожна країна розвивається своїм шляхом, віками формується її культура.

Відповідно до плану заходів з проведення Дня Європи у 2017 році, з метою ознайомлення школярів із сутністю та роллю Європейського Союзу в сучасному світі, у Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 було проведено ряд заходів:

інформаційну хвилинку «Знай про Європу більше» в міській дитячій бібліотеці;

вікторину «Що ми знаємо про Європу?»;

... Читати далі »

Переглядів: 709 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 22.05.2017

В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 проведено Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху. Головною метою якого є формування позитивного ставлення до вимог безпеки в учасників дорожнього руху, обґрунтування важливості дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі за для збереження життя та здоров'я школярів.

            В рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху були проведені такі заходи:

... Читати далі »
Переглядів: 676 | Додав: AndriyS2012 | Дата: 22.05.2017

Пам'ять про Другу світову війну непідвладна часу. Народ України один із тих, хто втратив неймовірну велику кількість своїх синів і дочок у цій трагедії світового масштабу.

Ці закарбовані в історії події пробуджують у кожному з нас почуття гордості за подвиг нашого народу. Ми пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир світу та Україні, і схиляємо голови перед пам’яттю полеглих у Другій світовій війні.

В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 були проведені такі заходи:

... Читати далі »
Переглядів: 604 | Додав: Ludmila | Дата: 05.05.2017

      На виконання листа відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації від 22.04.2017 року № 499 «Про організацію участі у Всеукраїнському місячнику Червоного Хреста України» в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 в рамках проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста України проведено акцію «Великодній тиждень добра». Учні надали допомогу в копанні присадибних ділянок одиноким непрацездатним пенсіонерам:

Гирич Єлизаветі Григорівні, Феніній Ганні Опанасівні, Кузьменко Надії Олександрівні, Раченко Вірі Павлівні та вчительці-пенсіонерці Волох Галині Олександрівні.

В школі працює волонтерський загін «Турбота», який надає допомогу одиноким громадянам похилого віку.

 

... Читати далі »

Переглядів: 755 | Додав: Yagotin | Дата: 28.04.2017

 

Впала з неба додолу потривожена ангелом зірка
Покотилась до обрію, збурила зоряну синь
На душі стало сумно, на устах стало солоно гірко
Бо Чорнобиль – трава – не полин

Тридцять один рік тому Чорнобильська аварія, найбільш серйозна техногенна катастрофа в історії цивільної ядерної енергетики, вразила саме серце Європи, викликала тривогу на всьому континенті у зв’язку з її медико-санітарними, екологічними та соціальними наслідками.

... Читати далі »
Переглядів: 420 | Додав: Yagotin | Дата: 26.04.2017