"Ми раді вітати вас на нашому сайті!"

Меню сайту
Корисні посилання














Свята та події
Форма входу
Архів записів

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 55 56 »

                                                  О писанко! Ти символ України!

                                  Любові й миру вірна берегиня;

Ти – воскресіння весняний цілунок!

... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: Ludmila | Дата: 14.04.2017

Посвята в читачі

Щороку хвилююча мить чарівної весни у кінці березня приносить до нас традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Книга – це великий чарівник. Гортаючи її сторінки, разом з героями ми відправляємось на далекі планети, опускаємось на морські глибини, опиняємось в іншому часі. Книга - добрий порадник, супутник, друг.

Тиждень читання в Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 розпочався в бібліотеці «Посвятою в читачі» першокласників. Учні 1-А класу (класовод Придибайло Л. В.) та 1-Б класу (класовод Ковальова Л. О.) розповідали вірші, співали пісні, розказували прислів’я, приказки про книгу. На свято заві ... Читати далі »

Переглядів: 567 | Додав: Yagotin | Дата: 13.04.2017

Свято Книги

В читальному залі Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулося Свято Книги. Учні 6-А класу мандрували в Країну історії виникнення книги, де дізналися як, коли і звідки вона прийшла до людей.

Бібліотекар Лисюк К.І. ознайомила шестикласників з початком відзначенням Всесвітнього дня книги, 23 квітня, яке прийшло до нас із Каталонії (провінція в Іспанії). Бібліотекар познайомила учнів з найбільшою книгою в світі – «Суперкнигою» та найменшою – «Кобзарем» Т. Шевченка, яка була створена українським майстром Миколою Сябристим. Клавдія Іванівна повідомила, що перша спеціалізована бібліотека для дітей в Україні була заснована в 1909 році у м. Києві бібліотекарем–педагогом Дорою Доброю. Все свято супроводжувалося презентацією «Книги, книги на полиці…». В ході свята учні розгадували ... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: Yagotin | Дата: 13.04.2017

В ході двомісячника благоустрою трудовим та учнівськими колективами Яготинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 зроблені такі роботи:

1. Прибрана територія школи та прилегла до неї;

2. Посаджено 12 дерев;

3. Впорядковані клумби, висіяні та посаджені квіти;

4. Прибрана стела лейтенанта Посітка та могила загиблих воїнів;

5. Обкопані та побілені дерева;

... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: Yagotin | Дата: 13.04.2017

З року в рік, погожого весняного дня 11 квітня ми відзначаємо Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів, щоб вшанувати пам’ять жертв нацизму.

В Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 проведено заходи:

- виховні години «Подвигу жити вічно!»,

- екскурсія у шкільний музей «Вічно і поіменно - в наших серцях»,

- інформаційні хвилинки «Ніхто не забутий, ніщо не забуте»,

- круглий стіл «Страшне лихоліття війни»,

- разом з міською бібліотекою організовано книжкову виставку «З порога сме ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: Yagotin | Дата: 11.04.2017

 

     Учні Яготинської ЗОШ І- ІІІ ступенів № 1 взяли участь у ХІІ Всеукраїнській благодійній акції "Серце до серця". Акція відбулася з метою збору коштів для допомогти дітям, які мають вади орган ... Читати далі »

Переглядів: 439 | Додав: Ludmila | Дата: 11.04.2017

Для підвищення рівня правової освіти, створення належних умов для набуття громадянами правових знань, а також забезпечення їх конституційного права знати свої права і обов’язки, з метою підтримання всеукраїнського проекту «Я маю право» в школі проведено:

- тематичні уроки, години спілкування «Демократичним шляхом у майбутнє», «Закон і ми», «Знай свої права», «Ти – людина, громадянин, значить, маєш права», «Людина і закон», «Основні права, свободи і обов’язки громадян України» 5-8 класи;

- круглі столи «Правова держав ... Читати далі »

Переглядів: 510 | Додав: Yagotin | Дата: 10.04.2017

Квіточку кожну, кожну травинку,

Плекай, бережи!

     Світ неповторний і чудовий, і щоб він залишався таким – стався до нього з любов’ю, бережи його. Під таким гаслом на базі Яготинської ЗОШ № 1 розпочався районний конкурс з природознавства «Дивосвіт» серед учнів початкових класів. Конкурс зібрав 16 юних екологів з навчальних закладів району. Діти мали змогу заглянути в дивовижні куточки природи України та усвідомити – у природі все взаємопов’язане. Другокласники відкривали таємниці Всесвіту, вчилися помічати і розуміти красу пр ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: Ludmila | Дата: 07.04.2017

Безпека в мережі Інтернет

Проблема безпеки дітей в Інтернеті вже не здається Україні такою далекою. Ніхто не може заперечити, що на сьогоднішній день вона постала особливо гостро. Кожного року аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється і її переважну частину становить молоде покоління - діти та підлітки, які повністю не усвідомлюють загрозу, що може чекати на них у віртуальному просторі. ... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: Ludmila | Дата: 23.03.2017

 “Занапастити природу не можна.

Можна лише загинути разом з нею”

                               Ж. І. Кусто

Екологічне виховання молодого покоління сьогодні є надзвичайно актуальним. Якщо від часів епохи Відродження людину вважали підкорювачем і центром світу, то нині науковці визначають істинне призначення людини – бути органічною частиною природи, жити та діяти за її законами, а перетворення навколишнього світу має здійснюватись не стихійно, а з урахуванням об’єктивних законів природи, прогнозу побічних впливів. Це може забезпечити лише людина, яка усвідомила універсальну цінність природи, необхідність раціонального використання її ресурсів та готова брати активну участь у розв’язанні екологічних проблем. Тому завданням нашої школи є виховання в кожного учня ... Читати далі »

Переглядів: 547 | Додав: Ludmila | Дата: 17.03.2017